Over van Loen

Tuin- & Parkmachines specialist en vakhandel.

Van Loen Groentechniek en Van der Perk onderscheiden zich in deze sector, door de klantgerichte service en inzet van onze medewerkers, komen zowel de professionals als particuliere klanten. Door een selectie te maken in het aanbod, verkoopt Van Loen en Van der Perk alleen producten waar zij achter kunnen staan. 

Showroom:

Door het zeer uitgebreide assortiment en internet verkopen wordt er gestreeft naar zo laag mogelijke overhead kosten. Door samenvoeging van onze showrooms en de voorraden nieuwe en gebruikte machines kunnen wij u snel en voordeliger service bieden. De aangekochte producten kunt u desgewenst afhalen en of laten afleveren in de ochtend, middag of avond, zie onze online bestelmogelijheden, afleveringskeuzes en onderhoudsmogelijkheden.  U heeft de keuze hoe, waar, wanneer en budget keuze. Of u via internet of bij ons in de showroom koopt, u krijgt persoonlijk advies en de door u gekochte service. De slogan van familie van der Perk "Betrouwbaarheid is onze kracht" wordt meer dan waar gemaakt.

Vier generaties lang staan Service en Betrouwbaarheid hoog in het Vaandel, 24 uur per dag staat de familie van der Perk klaar om U te helpen.

Hoofdvestiging Beesd:

Op de hoofdvestiging in Beesd zijn alle bedrijfsactiviteiten terug te vinden: Van kleine groenonderhoudsmachines tot de grootste landbouwmachine. Daarnaast zijn er nog extra service vertrekpunten, iedere monteur kan vanuit zijn woonplaats de klant service bieden. Hierdoor ontstaan er kortere aanrijtijden en zijn er minder vestigingen nodig,  waardoor de kostprijs voor de klant lager is. De 5de generatie ( Jeroen, Peter en Erik) zijn zich aan het voorbereiden zodat continuïteit gewaarborgd is.